Online partner worden

Bij onze ambities past een sterk online partnerprogramma. Het online partnerprogramma van GaSamen biedt een interessante commissie voor onze online partners. De commissie wordt berekend over de netto verkoopwaarde van de reissom en is maar liefst 4%. Met het partnerprogramma van de GaSamen bent u verzekerd van een hoog rendement in conversie en commissie! GaSamen heeft zich o.a. gespecialiseerd in stedenreizen naar:

Hoe werkt het?

Een bezoeker klikt op een link op je eigen gemaakte webpagina naar Parijs.nl. De doorgestuurde bezoeker plaatst vervolgens een boeking. Via het aangesloten affiliate netwerk ontvang je bericht van deze transactie met daarin de informatie dat er via jouw eigen gemaakte affiliate pagina een boeking is gegenereerd. Alle geregistreerde boekingen worden elke vrijdag gekeurd door GaSamen Stedentrips. Om er zeker van te zijn dat alles goed verloopt worden alle gekeurde en geannuleerde boekingen handmatig nagekeken. Zo weten we zeker dat je krijgt waar je recht op hebt. Alle goedgekeurde boekingen worden vervolgens naar het aangesloten affiliate netwerk toegezonden en uitbetaald aan jou.

Aangesloten affiliate netwerken

De Jong Intra Vakanties is exclusief aangesloten bij TradeTracker. TradeTracker Nederland biedt online adverteerders (merchants) en publishers (affiliates) de mogelijkheid om op basis van "pay-for-performance" online marketing en sales activiteiten te ontplooien en/of te optimaliseren. Door middel van "next generation" software kunnen online campagnes simpel, meetbaar en op basis van doelstellingen worden uitgevoerd en gemonitord, waardoor een optimaal rendement aan inkomsten behaald kan worden.

GaSamen partnerprogramma hanteert een standaard cookie-tijd van 30 dagen. Als de boeking binnen 30 dagen na de klik vanuit uw website gemaakt wordt, ontvangt u commissie over de boeking die door de boeker is geboekt. Fingerprint tracking is vanuit GaSamen toegestaan en de transactie die wordt toegekend is altijd op basis van de laatst gegenereerde klik naar www.gasamen.nl of onderliggende domeinnamen zoals Parijs.nl, Barcelona.nl etc.

De aangesloten affiliate netwerken van GaSamen Stedentrips zijn onafhankelijk en dienen ook uw belangen.

Promotiemiddelen

Het GaSamen partnerprogramma bied je de mogelijkheid om zelf standaard links te maken, deeplinks te genereren, banners toe te voegen en verschillende type xml feeds op te halen en gemakkelijk te implementeren op uw website.

Waarom partner worden van GaSamen?

  • Hoge conversie en commissie
  • Leuke incentives
  • Onafhankelijke conversie tracking via een affiliate netwerk
  • Realtime online statistieken
  • Betrouwbaar
  • Ruim aanbod op www.gasamen.nl en onderliggende domeinnamen.

Contact E-commerce

Heb je een vraag of twijfel je nog ergens over affiliate marketing? Dan mag je altijd contact opnemen en lossen we het samen op. Stuur een email naar Marvin Soekra, marvin.soekra@dejongintra.nl

Ik wil contact met...

De afdeling Klantenservice, voor vragen of verzoeken die niet naar tevredenheid zijn opgelost, mail naar product@gasamen.nl De afdeling Verkoop, voor alle vragen m.b.t. reizen, vertrekken etc, mail naar verkoop@gasamen.nl

I want to contact...

Contract department, Would you like to propose a collaboration and become a partner? Do not hesitate to contact our contract department: product@gasamen.nl